Senior projectleider

Tongeren, België
Limburg Limburg Limburg Limburg
bespreekbaar Vervalt binnen 3 maanden

JOB DETAIL

Heb jij ervaring of interesse in isolatie, chape en vloerverwarming?

Ben je graag on the road voor werfbezoeken?

En houd je ervan om klantenrelaties uit te bouwen en te onderhouden?

Lees dan zeker even verder, want dit kan dé job van je leven zijn.

 

Isola Belgium NV is een familiebedrijf met een prettig gestoorde en positieve werkmentaliteit. In het kader van hun continue groei helpt Flexorius hen bij de zoektocht naar een gedreven senior projectleider.

 

Geen enkele dag is hetzelfde bij Isola.

Het ene moment ben je bezig met werfvoorbereidingen; hiervoor controleer je met een kritische blik de vloeropbouw, de oppervlakte, …  Zo vergaar je alle informatie die nodig is om de planning op te maken. Het ander moment controleer je de uitvoeringswerken en uiteraard grijp je snel in bij problemen zodat de planning niet in het gevaar komt.

 

Ook de nazorg wordt hoog in het vaandel gedragen. Een klacht? Je behandelt ze met plezier en bouwt steeds aan de vertrouwensrelatie met de klant die we zo belangrijk vinden.

 

Je verdeelt de dossiers binnen je team van 7 projectleiders, maar je bijt jezelf ook graag vast in complexe dossiers en vormt zo een echt voorbeeld voor de collega’s.

 

Wat verwachten wij van jou?

We zijn op zoek naar een actieve en prettige teamgenoot met passie voor het vak. Je hebt al een ruime ervaring als projectleider opgebouwd en je bent een geboren leider die het team kan motiveren en inspireren. Het schrikt jou niet af om een coördinerende en bemiddelende rol op te nemen op de werven.

Je denkt steeds in termen van oplossingen, kan snel schakelen bij problemen en bouwt door je sterke communicatieve en commerciële skills gemakkelijk een vertrouwensrelatie op met de klanten.

Ten slotte spreek je zowel Nederlands als Frans. Kennis van andere talen is mooi meegenomen.

 

Wat bieden wij jou?

We ontvangen je met open armen en een lekkere tas koffie.

Isola voorziet een intensieve interne opleiding en je kan rekenen op een competitief salaris op basis van je ervaring aangevuld met extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques, gsmabonnement, 6 extra ADV dagen, …). Een bedrijfswagen en tankkaart is bespreekbaar.

Limburg Limburg Limburg Limburg

plaats