Preventieadviseur niveau I

Burchtstraat, Kruibeke, België
Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen
bespreekbaar Vervalt binnen 2 maanden

JOB DETAIL

Sta je stevig in jouw “veiligheids”schoenen?

Artes werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, gebouwen en restauratie. Artes is de ideale partner voor het ontwikkelen en bouwen van duurzame kunstwerken.

Jouw uitdaging:

Wil je het beleid rond veiligheid, milieu en kwaliteit op en rond de werven van Artes verder uitwerken? Wil je meewerken aan de continue verhoging van het veiligheidsniveau? Krijg je energie van het adviseren en opmaken van risicoanalyses? Dan ben jij dé preventieadviseur die wij zoeken!

Je staat met je twee voeten in de praktijk en gaat geregeld langs op de werven om de veiligheid te bewaken. Op basis van jouw inzichten en analyses zet je veiligheidscampagnes op, maak je instructies en geef je gepast advies.Het uitschrijven van veiligheidsprocedures, -voorschriften en noodplannen zijn de rode draad doorheen de job. Jij geeft de essentiële veiligheidsinstructies wanneer nieuwe arbeidsmiddelen worden aangekocht en je volgt de veiligheidsvereisten op. Je neemt actief deel aan de vergaderingen van het Comité voor Preventie en Bescherming op het Werk en je volgt de veiligheidswetgeving en VCA-vereisten op de voet. Tot slot ben je ook verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de omgevingsvergunningen van de werven.

Jouw gereedschapskist:

  • Als preventieadviseur niveau I sta je op met veiligheid en ga je ermee slapen
  • Een bijkomende opleiding tot milieucoördinator is mooi meegenomen, maar geen absolute must
  • Affiniteit met ISO 14001:2015 en milieuwetgeving is wel noodzakelijk
  • Gewapend met sterke communicatievaardigheden ga je vlot met mensen om en kan je hen makkelijk overtuigen
  • Je ben een teamspeler die ook best zelfstandig kan werken
  • Je bent geboeid door de bouwwereld en hebt interesse voor zowel restauratie, gebouwen, burgerlijke bouwkunde als waterbouw
  • Je bent vertrouwd met de gebruikelijke MS Office toepassingen

Onze bouwstenen:

WERKEN BIJ ARTES IS…

THUISKOMEN in een DYNAMISCHE werksfeer met VERTROUWEN communiceren

blijven GROEIEN naast de beste MENTORop UITDAGENDE projecten

met tijd voor TEAM,SPORT en ONTSPANNING

  • Op je eerste werkdag krijg je een mentor toegewezen die je bijstaat en begeleidt. We dompelen je ook meteen onder in een op maat gemaakt opleidingstraject (Artes Academy)
  • Artes’ hoofdkantoren liggen verspreid over gans Vlaanderen, we houden natuurlijk rekening met je regio
  • Je geniet van 32 vakantiedagen (VT), vastgelegd volgens het collectief bouwverlof. Uiteraard aangevuld met een aantrekkelijke verloning, inclusief bedrijfswagen
Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen Oost-Vlaanderen

plaats