Afdelingshoofd chape

Tongeren, België
Limburg Limburg Limburg Limburg
bespreekbaar Vervalt binnen 5 maanden

JOB DETAIL

Heb jij ervaring of interesse in chape of afwerking?

Speel jij graag met planningen?

Scoor je hoog op efficiëntie werken?

En schrikt een dosis administratief werk jou niet af?

Lees dan zeker even verder, want dit kan dé job van je leven zijn.

 

Isola Belgium NV is een familiebedrijf met een prettig gestoorde en positieve werkmentaliteit. In het kader van hun continue groei helpt Flexorius hen bij de zoektocht naar een ervaren afdelingshoofd chape.

 

Dagelijks bijt je je vast in de planning en toewijzing van je 10 ploegen chapewerkers. Je bent dan natuurlijk al vroeg bereikbaar voor je medewerkers om continu de planning bij te sturen en streeft hierbij een hoge graad van efficiëntie, procesoptimalisatie en klantgerichtheid na. Je werkt nauw samen met de senior projectleider in het kader van de werfopvolging.

 

Je zorgt ervoor dat de toelevering van additieven probleemloos verloopt en onderhoudt hiervoor nauwe contacten met de leveranciers. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de aankoop en het stockbeheer van al materiaal en vertrouwen we ook de controle van aankoopfacturen aan jou toe.

 

Ten slotte word jij hét aanspreekpunt voor onze fleet. Je zorgt ervoor dat al onze vrachtwagens op tijd onderhouden worden, volgt herstellingen op, …

 

Wat verwachten wij van jou?

We zijn op zoek naar een actieve en prettige teamgenoot met passie voor het vak.

Je hebt reeds een 5-tal jaar ervaring als projectleider in de fase van de afwerking en je bent een geboren leider die de ploegen kan sturen en motiveren. Je bent tevens een echte teamplayer die over de afdelingen heen kan werken.

In je werk streef je steeds een hoge graad van efficiëntie, procesoptimalisatie en klantgerichtheid na.

Ten slotte spreek je zowel Nederlands als Frans. Kennis van andere talen is mooi meegenomen.

 

Wat bieden wij jou?

We ontvangen je met open armen en een lekkere tas koffie.

Isola voorziet een intensieve interne opleiding en je kan rekenen op een competitief salaris op basis van je ervaring aangevuld met extra legale voordelen (zoals maaltijdcheques, gsmabonnement, 6 extra ADV dagen, …). Een bedrijfswagen en tankkaart is bespreekbaar.

 

Limburg Limburg Limburg Limburg

plaats